Logo

Pénzvisszatérítési eljárás

PÉNZ VISSZAFIZETÉS ÉS TERMÉKVISSZAKÜLDÉS

A visszáruról, vagy elállásról e-mail útján kell igénylést küldeni: contact@verrulon.com. Az igénylésben a vevő köteles az igényét indokolni. Fenntartjuk magunknak a jogot a vevő igényének a visszautasítására, ha a panaszának a megalapozottságát ésszerűtlennek tartjuk.

Elállás esetén a visszaküldött terméknek a kiszállításkor jellemző (új) állapotban kell lennie, bontatlan, vagy sértetlen csomagolásban, az értékesítés előttinek megfelelővel azonos, teljes eredeti csomagolásban.

A visszáru elfogadásához Önnek fel kell tüntetnie a megrendelési számot, valamint a megrendelő személye által a megrendelő lapon megadott adatokkal megegyező adatokat.

A vevőnek két esetben áll jogában a megvásárolt terméket visszaküldeni, és cseréjét kérni egy másik termékre, vagy a termék árát kérheti vissza:

Ha a probléma igazoltan cégünk hibája (rossz terméket küldtünk), ügyfeleinknek a megrendeléstől számított tizennégy (14) napon belül kell visszaküldeniük a terméket, a szállítási költség a vevőt terheli. Ha a vevő nem a fenti objektív okok bármelyike miatt dönt a termék visszaküldése mellett, a cég fenntartja magának az igény visszautasításának a jogát. Ha fenntartja panaszát, ön a megrendelés dátumától számítva tizennégy (14) napon belül tudja visszaküldeni a terméket. Ebben az esetben, minden szállítási költség, valamint a termékek árában felmerülő bármilyen különbség a vevőt terheli. A termékeknek minden esetben a vevő által átvett állapotban, sértetlenül, bármilyen rongálódástól mentesen, és az eredeti csomagolásukban kell lenniük. Ha a termék nem érkezik meg tizennégy (14) napon belül, cégünk nem köteles visszafizetni a termék árát.

A Kikötések és feltételek alapján, és a termék visszaküldésének elfogadásával, a vevő vagy egyenértékű termékre, vagy pénz visszafizetésre jogosult. A pénzvisszafizetés a visszaküldött termék átvételétől számítva harminc (30) napon belül történik meg.

Ismételt visszaküldések, vagy pénz visszafizetések esetén, akkor, ha cégünk kizárólagos hatáskörében úgy véli, a vevő a termék visszaküldési jogával visszaél, vagy rosszhiszeműen jár el, cégünk a termék visszafogadását megtagadhatja, még abban az esetben is, ha ezzel ellentmond a Felhasználási feltételekben megfogalmazottaknak.

Az itt leírt kikötések a törvények által meghatározott semmilyen fogyasztói jogokat sem befolyásolhatnak.

A MEGRENDELÉSEK ÉRKEZÉSE

Sajnos nem áll módunkban pénzt visszafizetni olyan esetben, ha a megrendelés nem érkezett meg egy bizonyos időpontra, alkalomra, vagy szabadságolásra.

A weboldalunk le tudja ellenőrizni, mennyi időt vesz igénybe a kiszállítás. Kérjük, számoljon ezzel, amikor megrendelést ad le.

Amikor egy termék már kiszállításra került, akkor sajnos már nincs mód sem változtatni a megrendelésen, sem törölni azt.

KISZÁLLÍTÁS

Ha vissza szeretne küldeni egy terméket, akkor a visszaküldés szállítási díját önnek kell megfizetni.

A szállítási díj nem igényelhető vissza.

KAPCSOLAT

Ha bármilyen kérdése van azzal kapcsolatban, hogy hogyan küldhet vissza egy terméket, kérjük lépjen velünk kapcsolatba ezen az email címen keresztül: contact@verrulon.com

GYERE VISSZA